Denken in oplossingen.

Van inzicht,naar overzicht,naar uitzicht.

Charlotte biedt een oplossing voor drukke ondernemers, managers of bestuursleden, die regelmatig wat ondersteuning in de dagelijkse gang van zaken kunnen gebruiken. Of juist een aanpakker zoeken om een project van de grond te krijgen, een klus te klaren of een evenement te organiseren.

Charlotte beschikt over brede ervaring, kan snel schakelen, is zorgvuldig en heeft jouw belang voorop staan. Ingrediënten die bijdragen aan een snelle oplossing, plezierige werkmethode en vooral goed werk.

Vanuit haar eigen kantoor  werkt zij virtueel (online) of schuift aan waar nodig. Online is er tegenwoordig zoveel mogelijk. Inzet is al mogelijk vanaf een aantal uren per week of op projectbasis. Een oplossing op maat.

Kiezen voor Lots & more?

Charlotte is werkzaam in verschillende branches, zowel profit als non profit. Ze heeft ervaring met Stichtingen, overheidsinstellingen en bedrijven met een commerciële doelstelling.

Een brede ervaring in diverse organisaties en culturen maakt haar multi-inzetbaar. Charlotte communiceert makkelijk op alle niveau’s en past zich gemakkelijk aan.

Zij gingen je voor: